La imatge de campanya de la republicana Marjorie Taylor Greene al Congrés, una declaració d'intencions (EuropaPress)es per Georgia

Marjorie Taylor Greene, primera conspiracionista de QAnon al Congrés dels Estat Units

La congressista republicana per Geòrgia defensa Trump "en la guerra secreta contra una secta mundial formada per pedòfils satanistes"

Actualitzat

Una empresària republicana, Marjorie Taylor Greene, s'ha convertit en la primera militant del moviment conspiratori QAnon a entrar al Congrés del Estats Units després de guanyar un escó per un districte de Geòrgia.

En la seva campanya a les primàries Greene ja va afirmar que formava part del moviment pro-Trump QAnon, que s'ha anat estenent des del 2017 a les xarxes socials.

Trump també va donar el seu suport a Greene, i és que aquest moviment d'extrema dreta defensa la idea que el president està lliurant una guerra secreta contra una secta mundial formada per pedòfils satanistes. La mateixa Taylor Greene ho afirmava arran dels ls primers missatges críptics de QAnon, escrits per un misteriós "Q"

"Q és un patriota. Aquesta és l'oportunitat de tota una vida per eliminar aquesta càbala mundial de pedòfils satanistes i crec que tenim el president adequat per a això"

Segons els adeptes, els Estats Units estan sent dirigits des de fa dècades per "l'estat profund", que reuneix alts responsables del govern com els Clinton, els Obama, els Rothchild, l'inversor George Soros, les celebritats de Hollywood i membres de l'elit mundial.

 

 

Greene assegura que "els homes blancs són els més maltractats avui als Estats Units", i nega que els afroamericans siguin víctimes de racisme: "Sabeu què?, el racisme s'ha acabat. Els negres tenen els mateixos drets".

D'altra banda, va denunciar "una invasió islàmica" referint-se a l'elecció de dues dones musulmanes al Congrés, la cambra de representants a la qual ella mateixa acaba d'accedir.
 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Estats Units
Anar al contingut