Mariona decideix el difícil compromís del Barça enfront del Llevant (0-1)

En un partit molt igualat dominat per les blaugrana, Mariona Caldentey ha estat l'encarregada de desequilibrar el marcador en el minut 65

Abundi BorderaActualitzat

El FC Barcelona ha superat el Llevant amb un solitari gol de Mariona en el partit estrella de la jornada a la Lliga Iberdrola (0-1).

Les noies de Lluís Cortés, que debutava a la banqueta substituint Fran Sánchez, han començat el partit molt endollades. L'alta pressió del Barça dificultava la sortida de pilota d'un Llevant que buscava transicions ràpides per intentar sorprendre les catalanes. Vicky ha enviat una pilota al pal en l'inici del partit i, en el minut 24, Mariona ha disposat d'una bona ocasió, que la portera del Llevant ha enviat a córner.

En la represa, Alèxia Putellas ho ha intentat sense sort des de l'interior de l'àrea i, pràcticament en la jugada posterior, Aitana ha enviat una pilota a pocs centímetres del pal després d'una centrada de Martens.

El Barça dominava la possessió i aconseguia arribar amb perill a la porteria de les granota, que intentaven sortir ràpidament amb la pilota, sense encert. Alèxia, des de la frontal de l'àrea, ha avisat les locals enviant la pilota al travesser en el minut 63 en un partit que s'ha decantat en l'acció posterior. Mariona ha aprofitat un refús de Paraluta a l'interior de l'àrea després del xut de Martens per fer l'únic gol del partit.

El Llevant, després del gol, ha fet un pas endavant i ha permès al Barça trobar espais, però cap dels dos equips ha encertat a convertir les escasses ocasions que ha tingut i les blaugrana s'han emportat tres punts fonamentals per seguir en la lluita per la primera posició amb l'Atlètic de Madrid.