Bàsquet

Mario Kasun té una arítmia benigna i els metges descarten qualsevol tipus de risc

Mario Kasun té una arítmia benígna. Aquest és el diagnòstic que han fet els metges de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona després de sotmetre el jugador a diverses proves. Els cardiòlegs que han examinat el blaugrana han descartat qualsevol tipus de risc, tot i que dimarts li faran l'última prova. Kasun va tenir un ensurt durant el Gran Canària - AXA Barça, de dissabte, que el va obligar a retirar-se del partit i dormir en un hospital canari.

Actualitzat
Els metges han descartat que l'arítmia cardíaca que va tenir Kasun a Tenerife sigui un símptoma d'una patologia més greu. Li han fet proves a l'Hospital de Sant Pau i s'ha determinat que té una arítmia benigna. Dimarts, però, li faran una última prova que descartarà definitivament qualsevol risc. Per sort, tot plegat haurà quedat en un ensurt. Mala ratxa de l'AXA Barça L'AXA Barça no viu un bon moment, després de tres derrotes en els tres últims desplaçaments, ja sigui de Lliga ACB o d'Eurolliga. Tot i això, el directiu responsable de la secció, Josep Cubells, ha enviat un missatge de confiança cap a l'equip tècnic i els jugadors perquè "es pugui aixecar". Cubells ha restat transcendència a les últimes derrotes de l'equip i ha assegurat que, tot i que denotin certa preocupació, s'ha de tenir confiança. Homenatge als històrics

El Barça-Lottomatica de Roma, últim partit de l'Eurolliga abans del Top 16, es convertirà en una commemoració dels 50 anys de les competicions europees de bàsquet. El Barça reunirà Manolo Flores, Pesic i Aíto García Reneses, entre altres, per commemorar la presència blaugrana a Europa.

A tot això, l'Eurolliga ha confirmat que aquest any equips de l'NBA vindran a Europa a disputar partits entre ells i que, fins i tot, equips europeus faran gires als Estats Units per jugar partits amistosos.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut