Jean-Marie Le Pen irromp a l'escenari en ple discurs de la seva filla
Jean-Marie Le Pen irromp a l'escenari en ple discurs de la seva filla
París

Marine Le Pen prohibeix al seu pare parlar en nom del Front Nacional

Le Pen qualifica d'acte maliciós i de menyspreu cap a ella l'aparició per sorpresa del seu pare en un acte de divendres on no estava convidat

RedaccióActualitzat

La tensió entre la presidenta del Front Nacional francès, Marine Le Pen, i el seu pare i fundador del partit, Jean-Marie Le Pen, s'incrementa. Le Pen filla ha prohibit al seu pare que parli en nom del Front Nacional.

Marine Le Pen ha qualificat d'acte maliciós i de menyspreu cap a ella l'aparició per sorpresa del seu pare en el tradicional acte d'homenatge a la figura de Joana d'Arc. Jean-Marie no hi estava convidat, però hi va anar i va pujar a l'escenari durant el discurs de la seva filla.

Marine Le Pen també ha qualificat d'inadmissibles les declaracions en què qualificava de "detall" les cambres de gas nazis

"Ningú li pot retirar el mandat d'eurodiputat, però no pot parlar més en nom del Front Nacional. Podria haver pres distància, però no ha volgut fer-ho. Ho lamento, però les seves últimes declaracions són inadmissibles"

A més, la líder del Front Nacional busca distanciar-se dels escàndols de corrupció que esquitxen el seu pare. Segons mitjans francesos, Jean-Marie Le Pen té més de dos milions d'euros a diversos paradisos fiscals.

Per tot plegat, ha dit que ell ja no pot parlar més en nom del partit.

Anar al contingut