París

Marine Le Pen afirma que l'atemptat contra "Charlie Hebdo" ha de permetre "parlar clar contra l'islamisme radical"

La dirigent de l'extrema dreta francesa va condemnar l'atemptat i va afirmar que ja és hora de parlar clar i de dir les coses pel seu nom, referint-se a l'islamisme radical

Actualitzat

La presidenta de l'ultradretà Front Nacional, Marine Le Pen, ha denunciat l'atac mortal contra el setmanari satíric "Charlie Hebdo" i ha considerat que ha de servir per "alliberar la paraula enfront del fonamentalisme islàmic".

Le Pen, en una declaració davant les càmeres, ha insistit que "no s'ha de callar i s'han de començar a dir les coses pel seu nom: és un atemptat terrorista comès en nom de l'islamisme radical". "S'ha de proclamar alt i fort el rebuig absolut a l'islamisme radical", ha reiterat la líder de l'FN, que va dir que "la nació està unida" per mostrar el seu vincle "visceral amb la llibertat d'informació i la llibertat de la premsa".

La seva oposició a la immigració, en particular de països musulmans, és un dels punts cardinals de l'FN, que en les eleccions europees de maig de l'any passat es va convertir en el partit més votat de França i que es manté al capdavant en les enquestes dels últims mesos.

En un comunicat previ, el partit de l'extrema dreta francès havia manifestat el seu "horror per l'odiós atemptat" i havia expressat la seva "immensa tristesa per les víctimes".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut