Mariano Rajoy, Francisco Camps i Rita Barberà junts a l'acte del PP a València
Mariano Rajoy, Francisco Camps i Rita Barberà junts a l'acte del PP a València
València

Mariano Rajoy i Francisco Camps fan front comú per continuar governant amb majoria absoluta a València

El líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha visitat València per mostrar el seu suport a Francisco Camps. Al País Valencià, a més d'eleccions municipals, se n'hi celebren d'autonòmiques. Segons els sondejos, els escàndols que afecten el candidat del PP i actual president valencià no estan disminuint la popularitat de Camps, que podria augmentar la majoria absoluta.

Actualitzat
Mariano Rajoy i Francisco Camps han visitat València per reforçar un dels feus històrics del Partit Popular. El candidat del PP i actual president valencià està a un pas de seure al banquet dels acusats per la seva presumpta implicació en el "cas Gürtel", però les enquestes apunten que l'escàndol no passarà facturà al popular.

Segons els sondejos, Camps mantindria el milió tres-cents mil vots que va aconseguir l'any 2007 al País Valencià, i podria fins i tot ampliar-la.

Unes xifres que han aconseguit deixar de banda les diferències dels últims mesos entre el líder dels populars espanyols i el president valencià.

Precisament aquest dimarts, tots dos han aparegut conjuntament a la plaça de bous de València per fer una demostració de força dels populars i on tots dos han lloat la feina de l'altre.


Anar al contingut