Madrid

Mariano Rajoy demana unitat per lluitar contra el terrorisme

Mariano Rajoy ha comparegut a la seu del PP a Madrid per mostrar la seva més rotunda condemna per l'assassinat i la seva solidaritat amb la família de Carrasco. El líder del PP ha afirmat que la derrota d'ETA arribarà amb la llei i ha fet una crida a la unitat contra ETA. Rajoy s'ha adreçat a l'organització terrorista per dir-los que perdin totes les esperances d'aconseguir els seus objectius polítics perquè, ha assegurat, contundent, que "ETA serà derrotada, no hi ha cap altra possibilitat i no té cap altre final".

Actualitzat
Mariano Rajoy ha mostrat la seva més rotunda condemna per l'assassinat i la seva solidaritat amb la família, els amics, veïns i companys de partit de Carrasco, així com, ha dit, amb tots els espanyols de bé.

El líder del PP ha afirmat que la derrota d'ETA arribarà amb la llei, els instruments de l'estat de dret, les forces i els cossos de seguretat i amb la insubornable voluntat dels 45 milions d'espanyols que formen aquesta gran nació que es diu Espanya.

En la declaració institucional, el líder del PP ha fet una crida a la unitat contra ETA i s'ha adreçat a l'organització terrorista per dir-los que perdin totes les esperances d'aconseguir els seus objectius polítics perquè, tal com ha assegurat en un to contundent, "ETA serà derrotada, no hi ha cap altra possibilitat i no té cap altre final".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut