Marián Ávila, la primera model espanyola amb síndrome de Down que desfilarà a NY

RedaccióActualitzat

Marián Ávila té 21 anys i serà la primera model espanyola amb síndrome de Down a desfilar per una passarel·la novaiorquesa. Serà d'aquí 15 dies, durant la Setmana de la Moda de Nova York, una de les més prestigioses del món.

 

Kenzie Dugmore, de 14 anys i filla de la coordinadora de models de la Fashion Week, va llegir un article sobre la Marián i el seu gran somni. Es va posar en contacte amb ella a través de les xarxes socials i li va proposar fer-lo realitat. El dia 8 de setembre Marián complirà el seu somni, apadrinada per la dissenyadora americana Talisha White.

 

 

La jove model de Benidorm ha protagonitzat campanyes publicitàries i s'ha preparat per desfilar fent cursos per a models a Madrid. Assegura que és "un gran pas per a la seva carrera".

"Les persones amb síndrome de Down que siguin models han de treballar de valent, amb molt d'esforç, i si s'ho proposen, ho aconseguiran."

 

El març del 2016 va desfilar per primera vegada amb la dissenyadora Lina Lavin en un acte benèfic per la fibromiàlgia, el mes de juny va ser convidada pel dissenyador Francis Montesinos a València i al setembre va participar en la Setmana de la Moda de Sevilla.

 

 

ARXIVAT A:
Viral ModaSíndrome de Down
Anar al contingut