Atletisme

Maria Vasco guanya la prova dels 10 quilòmetres marxa dels Campionats d'Espanya

L'atleta catalana Maria Vasco s'ha adjudicat la primera victòria dels Campionats d'Espanya d'Atletisme que se celebren a Jerez de la Frontera. Vasco ha guanyat la prova dels 10 quilòmetres en marxa amb un temps de 44 miunts i 30 segons. La segona ha estat Mari Cruz Díaz, que ha creuat la línia d'arribada a 11 segons de la catalana. Aquesta victòria confirma que Vasco està en un bon moment per arribar en les millors condicions possibles als Mundials de París que se celebraran a finals d'aquest mes. La medalla de bronze ha estat per María José Poves.

D'altra banda l'atleta barceloní Moisès Campeny ha guanyat la prova de llançament de martell per davant d'Ignacio Calderón i David Rubio que han quedat segon i tercer respectivament. En la prova de 110 metres tanques masculines Felipe Vivancos ha estat el més ràpid i ha aconseguit la medalla d'or. El segon classificat ha estat Iban Maiza i el tercer Javier Rodríguez. En la final femenina dels 100 metres Carme Blay ha aconseguir pujar al lloc més alt del podi. Arantxa Iglesias ha acabat en segon lloc i Margarita de Miguel tercera.