Marcel Kittel celebra la seva victòria en la 10a etapa del Tour
Ciclisme

Marcel Kittel torna a imposar la seva llei en l'esprint a Bergerac i suma la seva quarta victòria al Tour

El velocista alemany s'ha imposat amb una autoritat incontestable a la resta dels seus rivals en una desena etapa que no ha provocat canvis a la classificació general

Actualitzat

Després de la jornada de descans, el Tour tornava amb una etapa pràcticament plana de 178 quilòmetres de recorregut entre Périgeaux i Bergerac que no havia de suposar canvis en la general. I els pronòstics s'han complert. Chris Froome ha mantingut sense problemes el mallot groc de líder i Marcel Kittel s'ha tornat a exhibir en l'esprint final per sumar la quarta victòria amb una autoritat incontestable.

Els francesos Gesbert (Fortuneo) i Yoann Offredo (Wanty) han protagonitzat l'escapada del dia. El gran grup, tot perserverança, els ha caçat a set quilometres de l'arribada i els velocistes han començat a prendre posicions. Al final, a Bergerac, nova victòria per a l'alemany Marcel Kittel, que ha sumat la seva quarta victòria en aquesta edició del Tour amb una facilitat insultant sobre la resta dels seus rivals.

El britànic Chris Froome no ha patit gens i continua de líder de la classificació general, una condició que haurà de defensar a partir de dijous amb l'arribada als Pirineus.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut