Espanyol

Marc Roca: "Tots som responsables de la situació de l'Espanyol"

El futbolista de la Granada del Penedès se suma a les veus del vestidor que assumeixen responsabilitats pel mal moment que està vivint el conjunt blanc-i-blau i que ha estat la causa de la destitució de David Gallego

Actualitzat

Marc Roca ha comparegut en roda de premsa després de completar una nova sessió d'entrenament amb els seus companys de l'Espanyol. Un dia més, el nom de David Gallego –destituït com a entrenador blanc-i-blau aquesta mateixa setmana– ha acaparat bona part de les preguntes dels periodistes:

"No han sortit les coses com volíem. És una llàstima. Crec que no hi ha culpables, tots som responsables de la situació on hem arribat. Al David li estic molt agraït per tots aquests anys. Ha fet un gran treball, és una pena"

 

Sobre el nou entrenador, Pablo Machín

"Puc recuperar la meva millor versió. Intentaré ajudar al màxim el meu equip. És un míster que té les idees molt clares. Vol un equip molt vertical, competitiu, intens, que sigui molt agressiu a les dues àrees i segur que ens anirà molt bé. Tenim noves idees i nous coneixements amb el míster nou"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut