Els jugadors de l'Espanyol atenent les explicacions de Quique en l'entrenament d'aquest divendres
Espanyol

Marc Navarro torna a la convocatòria de l'Espanyol recuperat de la seva lesió muscular

El lateral torna a la llista de Quique Sánchez Flores, superada la seva lesió muscular, és la gran novetat de la llista de l'Espanyol per jugar contra l'Alabès

Actualitzat

El retorn de Marc Navarro és la gran novetat de l'Espanyol per afrontar la visita de l'Alabès (dissabte, 13.00). El lateral barceloní va tenir un debut fulgurant amb el primer equip abans de lesionar-se a mitjans de febrer l'isquiotibial de la cama dreta. El dia de la seva reaparició, l'1 de març, va recaure fins ara. Navarro podria rellevar Javi López en el lateral dret.

Un altre retorn, en aquest cas esperat, és el de Gerard Moreno, que no va viatjar a Bilbao per sanció i que tornarà a ser la referència d'atac perica davant l'Alabès. Entre els que han quedat fora, Javi Fuego ho ha fet per sanció i Álvaro Vázquez i Víctor Álvarez per decisió de Quique Sánchez Flores. El tècnic, després de l'entrenament del matí d'aquest divendres, ha posposat fins a la tarda l'elaboració de la llista de convocats a l'espera de veure com estaven alguns jugadors dubtosos. Leo Baptistao té números per tornar a jugar. Tot i que ja va ser inclòs en la llista de convocats per al partit contra l'Athletic, finalment va ser descartat.

L'expedició blanc-i-blava l'integraran Roberto Jiménez, Ruben Duarte, Víctor Sánchez, Gerard Moreno, Felipe Caicedo, Leo Baptistao, Aarón Martín, Diego López, José Manuel Jurado, David López, Javi López, Hernán Pérez, Pablo Piatti, Pape Diop, Diego Reyes, Marc Roca, Òscar Melendo i Marc Navarro.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut