Marc Márquez durant la segona jornada de tests a Xest (@MotoGP)
MotoGP

Marc Márquez domina la segona jornada de tests a Xest amb el millor temps

El vigent campió mundial de MotoGP ha fet el millor registre amb un temps d'1.30.033 per davant del seu company d'equip a Honda Dani Pedrosa (1.30.436) i de Johann Zarco

Actualitzat

Marc Márquez ha dominat la segona jornada dels primers tests de pretemporada de MotoGP que han acabat aquest dimecres al circuit Ricardo Tormo de Xest. El vigent campió mundial de la categoria reina ha estat el més ràpid amb un temps d'1.30.033 davant del seu company d'equip a Honda, Dani Pedrosa (1.30.436) i de Johann Zarco, la primera de les Yamaha (1.30.439). Amb la sessió d'avui conclou l'activitat a la graella de MotoGP fins al pròxim any en una jornada en què fins a deu pilots han rodat amb diferències entre ells de menys d'un segon.

El tro de Cervera ha estat capaç de rebaixar el millor temps de la sessió de dimarts fet per Maverick Viñales, que s'ha hagut de conformar amb la cinquena posició per darrera de la Ducati de Jorge Lorenzo. Més despenjat ha quedat l'italià Andrea Dovizioso, actual subcampió del món i que només ha pogut ser quinzè dels 21 pilots que ha participat en els entrenaments a més d'un segon i mig del registre de Márquez.

Pel que fa la resta de pilots catalans, els germans Aleix i Pol Espargaró han estat desè i onzè, respectivament, Tito Rabat ha acabat tretzè i Àlex Rins, catorzè.

Márquez: "Ha estat una jornada molt positiva"

Després de la sessió, Márquez ha explicat que ha estat una jornada "molt positiva" en què han provat "moltes coses" després d'intentar donar més voltes que dimarts ja amb el nou prototip del 2018, que, segons el pilot, "mostrava algun problema de joventut" que han pogut solucionar. "Hem recopilat molta informació per entendre què necessitem i que ens servirà per triar bé el camí. És bo anar-nos amb sensacions positives perquè fins l'any que ve no tornarem a rodar", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut