Marc Márquez
Marc Márquez comenta qüestions tècniques amb els enginyers d'Honda (EFE)
Motor

Marc Márquez controla un tercer lliure sense sorpreses al Gran Premi de la República Txeca de MotoGP

Amb el segon lloc de Pedrosa, les Honda passen a dominar el cap de setmana; Rossi i Viñales també deixen enrere Dovizioso

Actualitzat

Marc Márquez no ha permès més sorpreses en el tercer entrenament lliure del Gran Premi de la República Txeca i ha fet el millor temps (1.55,541), amb més de dues dècimes de segon d'avantatge sobre el seu company d'equip, Dani Pedrosa.

D'aquesta manera, les Honda han tallat d'arrel el domini que les Ducati van exercir tot el divendres. I també ho han fet les Yamaha: Valentino Rossi ha estat tercer i Maverick Viñales, quart. Andrea Dovizioso, el millor de les dues primeres sessions, ha quedat relegat al cinquè lloc.

L'entrenament ha quedat tan "normalitzat" que tots els favorits han aconseguit la classificació directa per a la Q2. Fins al desè lloc, trobem Cal Crutchlow, Aleix Espargaró, Johann Zarco, Jorge Lorenzo i Loris Baz.

Pol Espargaró ha estat 14è; Àlex Rins, 17è, i Tito Rabat, 21è.

L'únic incident destacable ha estat una caiguda d'Héctor Barberá (13è), que ha vessat oli sobre la pista, cosa que ha obligat a alçar la bandera vermella durant uns minuts.

Alex Márquez s'afegeix a la festa

Alex Márquez (ha arrodonit el matí per a la seva família i ha acabat al capdavant de la taula de Moto2. Ha mostrat, a més, una progressió considerable, atès que divendres va ser tretzè. El seu 2.02,747 ha superat en una dècima el seu compnay d'equip, Franco Morbidelli. Un altre italià, Francesco Bagnaia, ha estat tercer.

Issac Viñales ha estat novè; Xavi Vierge, 12è; Àxel Pons, 22è, i Èdgar Pons, 29è.

Martín allargarà la baixa fins a Àustria

En Moto3, la notícia l'ha donat Jorge Martín, que ha decidit causar baixa per a la cursa i ja no ha rodat. El pilot madrileny es va lesionar a la tíbia tot just abans de les vacances, al Gran Premi d'Alemanya, i ha decidit donar-se una setmana més de temps per recuperar-se, després que ho va provar en les dues sessions de divendres i no se'n va sortir prou per baixar de la posició 31. Ara espera tornar la setmana que ve al Gran Premi d'Àustria.

En pista, l'entrenament ha estat ple de caigudes, encara que aparentment sense danys físics de consideració per als pilots. El més ràpid ha estat Nicolo Bulega, amb un temps de 2.08,773, a menys d'una dècima de Phillip Oettl. Arón Canet ha estat tercer; Joan Mir, sisè, i Albert Arenas, 26è.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut