Barcelona

Maragall proposa que De Madre el succeeixi a la presidència del PSC

A Pasqual Maragall li agradaria que Manuela de Madre el substituís en la presidència del PSC. L'expresident de la Generalitat va proposar l'exalcaldessa de Santa Coloma de Gramenet per al càrrec, segons publica "El Periódico", en l'executiva del PSC de dilluns, a la qual no va assistir José Montilla per la inauguració del tram de l'AVE entre Tarragona i Lleida. Fonts socialistes, per la seva banda, afirmen que la successió de Maragall no és una qüestió oberta dins del partit.

Actualitzat
Aquesta no és la primera vegada que Pasqual Maragall manifesta la seva predisposició a cedir la presidència del partit a De Madre, però de tota manera el debat al PSC no està obert, ja que falten dos anys fins al proper congrés dels socialistes. Pasqual Maragall voldria veure De Madre de presidenta pel fet que ja és hora que el partit tingui una dona al capdavant. Segons el diari, però, els membres de l'executiva no van voler pronunciar-se sobre el tema i cap d'ells va intervenir en relació amb l'assumpte.

L'expresident i exalcalde va voler afegir que Manuela de Madre ja haurà de rellevar-lo durant alguns mesos, el temps que Maragall passarà a l'Argentina, on viu una de les seves filles.
Anar al contingut