Barcelona

Maragall diu que la vaga no alterarà els seus plans però que es proposa construir ponts

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, que afronta la tercera vaga de docents catalans contra la seva gestió en poc més d'un any, ha subratllat que no alterarà els seus plans de govern, encara que s'ha proposat "recuperar la confiança" del col·lectiu de mestres. En una interpel·lació al Parlament, el conseller ha dit que seguirà endavant amb els canvis de l'educació a Catalunya, encara que es proposa "construir ponts".

Actualitzat
El conseller Maragall ha anunciat la seva "determinació a seguir governant el canvi de l'educació a Catalunya des d'avui amb la mateixa convicció, fermesa i amb el mateix contingut". "És natural que l'estratègia de canvi generi recels. Però és això motiu suficient per parar-la? No", ha conclòs Maragall, qui tot i així ha garantit el seu "esforç" per aconseguir la "complicitat i la coincidència" amb el col·lectiu de mestres.

Maragall s'ha mostrat "preocupat" perquè la vaga d'aquest dijous hagi afectat "injustament" famílies i alumnes, si bé ha mostrat el seu "respecte" tant pels docents que han optat per la vaga com pels que han anat a treballar.
Anar al contingut