Barcelona

Manuela de Madre insinua que el càrrec de president del PSC podria desaparèixer

El càrrec de president del PSC, creat fa set anys i que únicament ha ocupat Pasqual Maragall fins fa uns mesos, podria desaparèixer. Així ho ha apuntat a Catalunya Informació la vicepresidenta dels socialistes catalans, Manuela de Madre, com una possibilitat que es podria aprovar en el congrés que el partit farà l'any vinent. La dirigent socialista ha afirmat, contundent: "Manuela de Madre no ha de ser presidenta del PSC". De Madre ha apuntat com una possibilitat "que aquest càrrec quedi buit" o que "s'elimini dels estatuts".

Actualitzat
La vicepresidenta dels socialistes catalans, Manuela de Madre, ha explicat durant l'entrevista amb Lluís Urpí, al programa "Catalunya nit" de Catalunya Informació, que el càrrec de president del PSC es podria abolir. "No sé si hi haurà president o aquest càrrec quedarà buit o s'eliminarà dels estatuts, perquè aquí estarem i entrarem en un procés congressual que és qui ha d'aprovar finalment com ha de continuar sent el PSC i la seva direcció", ha afirmat Manuela de Madre.

La vicepresidenta dels socialistes catalans també ha afegit que si li proposessin a ella ser presidenta -"que no ho han fet", ha apuntat- no acceptaria el càrrec.
Anar al contingut