Barcelona

Manuel Rivas s'interna en el món del narcotràfic a "Todo es silencio"

L'escriptor gallec Manuel Rivas s'interna en el món del narcotràfic al seu últim llibre, "Todo es silencio", que ha presentat a "El matí de Catalunya ràdio". La novel·la està situada en un lloc imaginari de la costa atlàntica anomenat Brétema en els anys en què es van crear les primeres xarxes internacionals de narcotràfic a Galícia. Malgrat les situacions dures que ha viscut, l'escriptor qualifica Galícia com "una supervivient".

Actualitzat
"Per sort Galícia sempre ha tingut la capacitat de crear anticossos, de resistir en situacions límit", arrenca Manuel Rivas en un elogi de la seva terra.  L'escriptor i periodista recorda les paraules "d'un antropòleg molt lúcid que deia: Galícia és un país que vol suïcidar-se però no ho aconsegueix. I bé, ara diríem que Galícia ja és massa vella per suïcidar-se."

Durant una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", l'autor d'obres tan conegudes com ara "El llapis del fuster", "Ella, maleïda ànima" i "Què vols de mi, amor?" (Proa, 2001), qualifica la seva última obra com una novel·la sobre la condició humana.
Anar al contingut