Futbol

Manuel Pellegrini confessa que el repte del nou Reial Madrid no és cap altre que superar el Barça

La resposta a tants fitxatges i tan importants no és cap altre que superar el Barça, destronar els blaugranes del seu domini hegemònic. I amb aquest objectiu ha començat a treballar Manuel Pellegrini al nou Reial Madrid. Enmig de tanta estrella mediàtica el tècnic uruguaià ha començat a inculcar la seva filosofia tot i que no s'ha estat de res i, malgrat l'esforç de Florentino, encara ha demanat més incorporacions: dos migcampistes i un lateral. Sobre les sortides dels holandesos, Pellegrini ha deixat clar que compta amb Wesley Sneijder.

Actualitzat
A l'espera d'incorporar els internacionals i mentre no té tancada la seva plantilla, Manuel Pellegrini ha començat a treballar amb els seus nous jugadors. El tècnic uruguaià, però, encara espera que Florentino li porti més reforços. Com a mínim, dos migcampistes -un podria ser Xabi Alonso- i "algun lateral". Aquests fitxatges, més les sortides esperades d'alguns dels holandesos, han de servir per assolir el seu principal objectiu de la temporada vinent: derrocar el Barça.

Sobre els possibles traspassos, Pellegrini ha obert la porta al gruix dels holandesos -Drenthe, Van der Vaart, Van Nistelrooy- a excepció de Wesley Sneijder. L'entrenador confia en el migcampista i ha demanat que es quedi. El cas de Robben depèn de l'arribada de Ribéry.

Preguntat per Cristiano Ronaldo, Pellegrini ha dit que el portuguès és un més de la plantilla i que té una actitud absolutament normal. L'uruguaià ha elogiat que Ronaldo s'hagi integrat al grup perfectament i que tingui un comportament senzill i normal.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut