París

Manu Chao denunciarà el PP per utilitzar una cançó seva en un vídeo electoral

Manu Chao denunciarà el Partit Popular per utilitzar una cançó seva en un vídeo de campanya en contra del PSOE. En un comunicat, el cantant titlla d"il·legal" l'ús que la formació de Mariano Rajoy ha fet d'aquest tema i considera "denigrant" que, a més, es faci amb finalitats partidistes i electoralistes, quan és sabut que Manu Chao no té cap simpatia pel PP. El tema es titula "La trampa" i està escrit i interpretat per Manu Chao juntament amb Tonino Carotone.

Actualitzat
Al seu web, l'irreverent Manu Chao manifesta la seva disconformitat amb l'ús que aquesta formació, en concret la facció del PP a Astúries, ha fet de la seva música. Es planteja com un partit que li és contrari i ha criticat els seus missatges pot utilitzar la seva obra. Manu Chao es pregunta "per què el Partit Popular es pren la llicència divina d'utilitzar l'obra de gent que no li agrada? Per què en la seva gran creuada per una normalitat rància i perillosa el Partit Popular es permet utilitzar la múscia d'artistes que mai es van definir com a normals?", escriu Manu Chao

El cantant fa una crida a tothom per què el pròxim diumenge 9 de març voti a qualsevol partit per evitar que els populars tornin al govern i "evitar així el pitjor que ens pot passar a tots en aquests propers 5 anys".

El PSOE presenta un nou vídeo

Els vídeos estan tenint molta importància en aquesta campanya electoral. Els socialistes van encarregar a la directora Isabel Coixet els seus, centrats sobretot en incentivar la participació. Els socialistes han presentat l'últim, en què volen mobilitzar els possibles abstencionistes i ho fan demanat a tothom que vagi a votar plogui, nevi o faci sol. El vídeo destaca sobretot que una elevada abstenció afavorirà el PP i critica que "alguns desitgen que et quedis a casa. Pels que voten amb alegria sempre fa sol". La gravació acaba dient "el diumenge vota amb totes les teves forces", un dels lemes de campanya del PSOE.
Anar al contingut