Manu Chao
Manu Chao

Manu Chao abandona la discreció i anima els seus fans amb petits concerts a les xarxes

El cantautor, que no ofereix entrevistes des de fa anys, dedica als seus fans aquestes versions revisades dels seus temes clàssics i cançons d'altres artistes

RedaccióActualitzat

Manu Chao ha decidit abandonar la discreció que els caracteritza per oferir des del confinament de casa seva a Barcelona, les Coronarictus Smily Killer Sessions. Amb aquests petits concerts, vol amenitzar la quarantena dels seus fans. Es tracta de versions revisades dels seus temes clàssics, així com cançons d'altres artistes.

Manu Chao ofereix un post al dia amb una cançó tant a la seva pàgina web com a les seves xarxes socials, segons han explicat fonts pròximes al cantautor, que no ofereix entrevistes a mitjans des de fa anys.

 

 

"Otro mundo", del disc "La Radiolina", editat l'any 2007, va ser la primera aportació a aquestes Coronarictus Smily Killer Sessions. I després s'hi va sumar "Mama perfecta", de la seva etapa com a líder de Mano Negra.

També es poden escoltar cançons d'altres artistes i amics, com les dues versions que ha fet d'"Echo de menos", de Kiko Veneno, una d'elles acompanyada del violí d'Álvar Llusá-Damiani, col·laborador i amic de l'artista, i una altra de plenament acústica.

 

 

La curiositat d'aquestes versions revisades per l'artista és que inclouen petits gestos de complicitat a la situació actual i al confinament que es viu. Es poden escoltar els gossos bordant de fons en algunes de les seves peces, fent referència a la gent que surt a passejar les seves mascotes. O, per exemple, també ha afegit la paraula "soñé" al títol de la cançó "Otro mundo".

 

 

Manu Chao estava de gira per l'est asiàtic amb actuacions a Bangladesh, Sri Lanka o Kuala Lumpur, quan va esclatar la pandèmia del coronavirus i va haver de cancel·lar tots els concerts. Va poder tornar i va decidir oferir la seva música a través de la xarxa.

ARXIVAT A:
Coronavirus Música
Anar al contingut