Miguel Bernad, de Manos Limpias
Miguel Bernad, de Manos Limpias
Madrid

Manos Limpias deixa l'acusació particular del "cas Pujol" perquè no pot pagar la fiança per personar-s'hi

D'aquesta manera, la querella contra els Pujol es queda sense acusacions populars a l'Audiència Nacional

Actualitzat

El sindicat d'ultradreta Manos Limpias ha deixat l'acusació particular del "cas Pujol" perquè no tenen els 20.000 euros que es necessiten per dipositar la fiança i poder-se personar. Així ho ha explicat l'advocat Sebastián de Juan, que representa el sindicat, a l'agència Europa Press.

D'aquesta manera, la querella contra els Pujol Ferrusola i l'origen de la seva fortuna es queda sense acusacions populars a l'Audiència Nacional després que UPyD també va abandonar l'acusació particular després dels mals resultats que va tenir en les últimes eleccions espanyoles.

El "cas Pujol" seria la primera causa que abandona Manos Limpias des que el seu president, Miguel Bernard, està en presó provisional des del 18 d'abril per un suposat cas d'extorsió a entitats bancàries.

Manos Limpias està personada en diverses causes a l'Audiència Nacional, com per exemple la investigació per la xiulada a l'himne a la final de la Copa del Rei de l'any passat, que la sala penal ha ordenat reobrir després de la decisió del jutge Fernando Andreu d'arxivar-la.

Anar al contingut