Manifestacions a tot Catalunya per reclamar que s'actuï contra la crisi climàtica

RedaccióActualitzat

Jornada de manifestacions a tot el món, i també a Catalunya, per reclamar mesures contra la crisi climàtica.

Convocades per les organitzacions locals del moviment Fridays For Future, la manifestació més gran s'ha fet a Barcelona a la tarda: s'hi han aplegat unes 20.000 persones, segons la Guàrdia Urbana.

 


El lloc de concentració eren els jardinets de Gràcia i l'hora les 6 de la tarda, i després han baixat pel Passeig de Gràcia fins a la plaça de Catalunya:

 



 

A Lleida, la canalització del riu Segre ha estat l'espai escollit per a la concentració per reclamar mesures a les administracions per aturar la crisi climàtica.


Hi han anat un miler de persones, s'ha fet una batucada, s'han pintat cartells i, després de la lectura d'un manifest, els assistents s'han desplegat sobre l'herba de la llera del riu per formar les lletres "SOS Clima".

A Girona, la primera ciutat catalana on el moviment Fridays for Future impulsat per Greta Thunberg va arrelar, la concentració s'ha fet a la plaça del Vi, davant de l'Ajuntament.

Hi han anat unes 5.000 persones, que després han anat en manifestació fins a la plaça de la Independència, on han fet una acció estirant-se al terra.

A Tarragona, unes 1.500 persones s'han concentrat cap a les 6 de la tarda a la plaça Imperial Tàrraco i han anat en manifestació fins al davant de l'Ajuntament.

 

ARXIVAT A:
Crisi climàtica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut