Sant Sebastià

Manifestació multitudinària a Sant Sebastià contra la sentència del procés

RedaccióActualitzat

Milers de persones han participat a Sant Sebastià en la marxa contra la sentència del procés, a la qual s'han adherit dirigents i càrrecs públics del PNB, EH Bildu i Podem, entre ells el president dels "jeltzales", Andoni Ortuzar, que ha dit que els actes violents a Catalunya no afavoreixen la lluita del poble català.

Responsables dels sindicats ELA i LAB i d'organitzacions socials i ciutadanes s'han sumat també a aquesta protesta per denunciar l'"enorme injustícia" de la sentència del Tribunal Suprem.

 

 

Han estat convocats per la plataforma Gure Esku Dago sota el lema "Referèndum no és delicte, llibertat, defensem el nostre dret a decidir".

La marxa ha començat al túnel del barri d'El Antiguo, on s'han repartit xiulets grocs. Hi ha participat el cantautor i exdiputat de Junts pel Sí Lluís Llach, que ha agraït aquesta mostra de solidaritat i ha destacat que la sentència del Tribunal Suprem "ha deixat sense validesa les garanties democràtiques bàsiques de l'Estat".

 

Els organitzadors van substituir les ikurriñes per estelades en un gest per demanar la independència i per protestar per la sentència del Tribunal Suprem, que consideren un atac a la democràcia.

ARXIVAT A:
Procés catalàJudici procésPaís Basc
Anar al contingut