Manifestació a Rubí a favor del trasllat de 80 menors no acompanyats al municipi
La manifestació ha recorregut el centre de Rubí

Manifestació a Rubí a favor del trasllat de 80 menors migrants al municipi

Unes 600 persones han expressat el seu suport al projecte de portar aquests nois a un antic hotel de la ciutat

Quim BalaguerActualitzat

Més de 600 persones s'han manifestat aquest dijous al vespre pels carrers de Rubí per expressar el seu suport al projecte de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, la DGAIA, de traslladar una vuitantena de menors migrants al municipi.

La marxa, que ha convocat Rubí Acull, ha recorregut el centre de la població i s'ha acabat amb la lectura d'un manifest davant l'Ajuntament. Durant la protesta s'han pogut sentir proclames com "Rubí vol acollir" i "Fora feixistes dels nostres pobles". Aitor López, de Rubí Acull:

 

"Volem llançar un missatge que acollir és possible i que hem de deixar de tenir por d'allò que és diferent. Hem d'apostar per una societat que sigui diversa".

 

 

Diversos joves que temps enrere es van trobar en aquesta mateixa situació han participat en la manifestació i han lamentat l'actitud de l'alcaldessa, que fa uns dies es va posicionar contra el centre. Lamiae Abassi demana als veïns que no es deixin portar per notícies falses:

 

"Demanen que abans que es generin aquests actes, i independentment de les informacions que arriben a la gent, que intentin parlar amb les persones que han tingut l'experiència per després buscar solucions".

 

 

L'acció arriba després de les reiterades concentracions en contra del projecte que els veïns del barri de Can Rosés han protagonitzat en les últimes setmanes.

 

ARXIVAT A:
RacismeMigracions
Anar al contingut