Mango elimina Violeta i integra les talles grans a la marca principal de dona
Les botigues Violeta desapareixeran i Mango oferirà talles fins a la 54 a la línia de dona

Mango elimina Violeta i integra les talles grans a la marca principal de dona

L'empresa catalana ampliarà l'oferta de forma progressiva fins a la talla 54

RedaccióActualitzat

La firma Violeta, la línia de Mango de talles grans per a dona, desapareixerà. La multinacional catalana la integrarà a la línia principal de la marca Mango Woman, que ampliarà l'oferta fins a la talla 54.

Segons han informat fonts de Mango a EFE, la transició, que començarà a l'agost d'aquest any i durarà fins al gener del 2022, té per objectiu augmentar les vendes del sector de talles grans del grup i fer-les més visibles en incloure-les en la seva línia principal.

Amb la integració també persegueixen rebaixar els preus de les peces grans, ja que, fins ara, Violeta utilitzava patrons i materials diferents a Mango que feien encarir el producte.

 

Segons ha avançat aquest dilluns el portal modaes.es, les botigues Violeta desapareixeran l'agost de 2021, moment en què les talles grans ja seran a totes les botigues de Mango amb roba de dona.

De l'oferta total d'aquestes peces, el 80% seran encara amb els patrons Violeta -encara que tindran etiqueta de Mango-, i el 20% ja formaran part de la nova línia.

A principis del 2022, amb la col·lecció primavera-estiu, tota la col·lecció estarà ja unificada en la línia Mango Woman.

Polèmica en el naixement de la firma

Violeta va néixer el 2014 i ofereix roba de dona de la talla 40 fins a la 54.

La creadora de la firma, Violeta Andic, neboda del fundador de la firma, va defensar que no eren una botiga de talles grans, sinó de roba per a dones amb corbes.

Una campanya, amb milers de de firmes a Change.org, va criticar que s'inclogués la talla 40 dins de les talles grans i va alertar del paper que juga la moda en els trastorns alimentaris. Ara, la promotora de la campanya, Arantxa Calvera, ha aplaudit l'aposta de Mango per la integració i s'ha felicitat per aquest "pas endavant":

 

 

 

ARXIVAT A:
Comerç
Anar al contingut