Mango descarta traslladar la seu social fora de Catalunya per la crisi política

La multinacional catalana, present a 110 països, demana sentit comú als polítics per donar estabilitat a les empreses a Espanya, Catalunya i Europa

Actualitzat

Mango descarta traslladar la seva seu social fora de Catalunya. El mateix vicepresident de la multinaciional catalana, David López, assegura que malgrat la crisi política aquesta possibilitat no és damunt la taula.

"Nosaltres som una companyia internacional que tenim la seu a Barcelona i no tenim pensat canviar de seu. Som una companyia que estem a 110 països del món, som una companyia on només en la seu social treballen gent de més de 35 nacionalitats diferents."

 

 

Ho ha dit a Lisboa, en la inauguració de la nova megabotiga de la firma. Sobre la situació política a Catalunya, Mango ha manifestat preocupació i ha demanat a la classe política sentit comú per aportar estabilitat a les empreses.

 

"Com a ciutadans, estem preocupats. Hem d'esperar que els polítics, la classe política, via concòrdia, via sentit comú, doni al teixit empresarial d'Espanya, de Catalunya, d'Europa, una certa estabilitat perquè la gent es pugui desenvolupar."

 

 

La cadena de moda no ha quantificat si la inestabilitat d'aquests dies ha tingut un impacte negatiu en la seva facturació i ha remarcat que no ha notat boicot als seus productes. Mango està present a 110 països del món i a la seu hi treballen empleats de 35 nacionalitats diferents.

Segons l'últim recompte del Col·legi de Registradors, en dos mesos 2.800 empreses han traslladat la seva seu social fora de Catalunya.

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
Anar al contingut