El periodista de TV3 Manel Alias

Manel Alías relata el terror de la guerra en primera persona des del Donbass

L'enviat especial de TV3 és un dels pocs periodistes occidentals que ha informat aquests dies des d'aquesta part d'Ucraïna, en ple conflicte bèl·lic

RedaccióActualitzat

"5 de la matinada, bum! L'estrèpit em desperta. El 2n, cau més a prop. M'estic vestint, i el 3r! Al passadís, abans de les escales d'emergència, m'aturo per encendre la llanterna del mòbil i... això, em salva? El 4t hauria pogut ser per a mi".

Aquest és el tuit que ha escrit l'enviat especial de TV3 al Donbass Manel Alías aquest dissabte al matí, amb un vídeo en què es veu una explosió a l'hotel on es trobava, aquest dimecres.

Aquest és el moment:


En un altre tuit, Alías explica les dificultats per arribar fins al refugi i com el terror és present a la guerra.

Per tancar aquest fil, Alías explica que ja ha sortit del Donbass i que es troba bé, fora de perill. Això sí, es pregunta: "Quant durarà tot això?"

Manel Alías, excorresponsal de TV3 a Rússia i autor del llibre "Rússia. L'escenari més gran del món", ha viatjat a aquest territori per informar sobre el conflicte bèl·lic que s'hi viu i sobre els "referèndums" per a l'annexió a Rússia, que van culminar aquest divendres en una cerimònia oficial presidida per Putin. 

Alías ha recollit a Donetsk els bombardejos i combats a la zona, que han deixat desenes de morts.

Durant dies, Alías ha estat un dels pocs periodistes occidentals en aquesta zona i TV3, l'única televisió occidental amb presència a Donetsk.

ARXIVAT A:
Tv3UcraïnaRússia
Anar al contingut