Malaville Dolls (font@lara_mara_sheila)
Malaville Dolls (font@lara_mara_sheila)

Malaville Dolls: les nines que volen trencar estereotips

Les models bessones albines Lara i Mara Bawar i la seva germana negra Sheila ja tenen les seves Malaville Dolls

RedaccióActualitzat

La model caribenya Mala Bryan és la creadora de Malaville Dolls i volia ensenyar que hi ha molts tipus de bellesa i evitar els prejudicis pel color de pell.

Les nines Malaville Dolls van néixer amb la intenció de mostrar la diversitat de la bellesa. L'any passat va afegir a la col·lecció una nina albina amb l'objectiu de promoure la tolerància vers aquesta condició genètica.

La inspiració de Mala Bryan té el seu inici en la seva vessant col·leccionista, i la dificultat de trobar models de nines diferents. Per això va voler crear unes nines amb diferents tonalitats de negre i diferents textures del cabell. Bryan explica que moltes nenes no se senten identificades amb el model de "Barbie" i volia que hi hagués més diversitat de models.

Amb aquesta filosofia crea les primeres quatre nines de pell marró diferents.

El setembre del 2017, coincidint amb el mes de l'albinisme a Sud-àfrica, va néixer Alexa, la nina albina.

 

 

Mala Bryan va descobrir, buscant informació sobre l'albinisme, les models Lara i Mara Bawar. Ara, les nines han arribat a elles i la seva germana Sheila. Han compartit la fotografia de les nines a la xarxa social per mostrar que tots els nens s'hi poden veure representats:

 

 

We are now dolls! 🙀😻 How #magical is that? ✨Actually this is how represented we and many #kids around the #world can feel today thanks to @malavilledolls created by #stunning african model @malabryan . Moved by her #passion for #dolls and the crucial roles they #play on a child's #identity and #imagination, she designs #authentic and #inspiring characters for every #girl to feel related to. Now we feel beyond #delighted by playing or simply staring at our #toy versions on the shelf! Go check, indetify with and support her #amazing creations! Thank you @malavilledolls ❤️👍🏻👍🏿👍🏻 ____________________________ Viramos bonecas de verdade! 🙀😻O quão #loko é isso? ✨Na #real, esse é o sentimento de #representatividade que nós e muitas #crianças no #mundo sentimos hoje graças às #MalavilleDolls criadas pela modelo #africana #MalaBryan. Motivada pela #paixão por #bonecas e pelo papel crucial que elas desempenham na #identidade e #imaginação de uma #criança, ela cria personagens #autênticas e #inspiradoras para que todas as #meninas se reconheçam. Nós estamos bobas brincando ou simplesmente admirando nossas versões #bonecas na prateleira! Não deixem de conferir, se identificar e apoiar esse projeto tão #lindo! Obrigada @malavilledolls ❤️👍🏻👍🏿👍🏻

A post shared by Lara Mara Sheila (@lara_mara_sheila) on

 

Models albines molt cotitzades

Lara i Mara Bawar són dues bessones albines, d'11 anys, originàries de Sao Paulo i amb pares de Guinea-Bissau. El fotògraf Vinicius Terranova les va descobrir, les va agafar com a models i va crear la sèrie "Flors rares". Aquesta col·lecció ha revolucionat el món de la moda i moltes marques ja volen les bessones per a les seves campanyes.

 

 

Terranova creu que "elles expressen a la seva pròpia manera única quanta bellesa diversa, majestuosa i perfecte pot existir"

A les fotografies també hi ha afegit a la seva germana gran, la Sheila, que genera un gran contrast ja que és negra. Aquesta exploració genera una "bellesa de la diversitat" per l'autor.

 

 

Anar al contingut