Actualitat blaugrana

Majó diu que les eleccions són una "burla a la democràcia" i anuncia que no s'hi presenta

Jordi Majó, un dels rivals de Joan Laporta en les passades eleccions a la presidència del FC Barcelona, ha anunciat avui que no es presentarà als pròxim comicis, perquè no desitja participar en un procés electoral que ha definit com "una burla a la democràcia". A través d'un comunicat remès a EFE, Majó s'ha mostrat molt crític amb la convocatòria de les eleccions pel pròxim 3 de setembre, una data que "limita la participació activa del soci", ja que la campanya electoral hauria de desenvolupar-se en ple mes d'agost.

Actualitzat

Jordi Majó, que també ha lamentat "que s'hagi ignorat la recomanació estatutària i no s'hagi fet coincidir la votació amb un dia de partit", no entén per què la comissió gestora no hagi consensuat el calendari electoral amb els possibles precandidats, com va passar el 2003.

"La comissió gestora confon el mandat judicial de convocar les eleccions 'immediatament' amb celebrar-les precipitadament, obviant que una vegada convocades disposa de tres mesos per fixar un calendari electoral que incentivi la participació del soci", ha argumentat. Majó, que assegura tenir les firmes necessàries (1.804) per ser candidat, i ha decidit finalment "no concórrer el procés electoral" per la "falta de sensibilitat democràtica" de l'actual junta directiva, la qual ha acusat d'"ignorar els drets del soci per un afany de perpetuar-se en el càrrec".

"Guanyar títols no eximeix del compliment de la llei", conclou Jordi Majó, que entén que la junta que presideix Laporta no ha complert amb el lema electoral amb què va guanyar les passades eleccions i que deia: 'Primer, el Barça'.

Anar al contingut