Sant Joan Despí

Maite Carol a TV3: "Potser no s'ha acabat la corrupció, però sí la impunitat"

L'exinterventora de Santa Coloma anima a no callar davant els casos de corrupció

Berta Solanas/ Marta PlanellasActualitzat

L'endemà de declarar a l'Audiència Nacional pel judici del cas Pretòria, l'exinterventora de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet Maite Carol, que va ajudar la Guàrdia Civil a destapar el cas, ha parlat per TV3, on ha reconegut que amb aquesta declaració tanca del tot una etapa.

Precisament, a TV3 va parlar per primera vegada del que havia passat a l'Ajuntament de Santa Coloma. Ara confessa que aquella entrevista la va ajudar a superar els mals moments.

"Jo vaig anar als mitjans per desacreditar com actuen els estaments paral·lels a la corrupció, per acreditar com matxaquen a la gent que s'oposa a la corrupció"

Carol ha parlat del judici que s'està fent a l'Audiència Nacional i ha assegurat que s'ha acabat amb la impunitat:

"Potser que anul·lin proves, que hagin prescrit delictes, però tothom sabrà què van fer. Potser no s'ha acabat la corrupció, però sí la impunitat. Abans era la forma de treballar d'una administració pública."

Vetada en moltes administracions, ara porta els comptes de la llibreria La Central

"Aquí estem on estem. Jo amb els papers sobre la taula, amb la vida refeta i ells estan al banc dels acusats."

I això fa que sigui optimista i vulgui animar tothom a no fer els ulls grossos.

"Si hagués mirat cap a un altre costat, avui tindria una sensació molt diferent, no tindria el valor de dir que jo vaig ser interventora. No passar pàgina amb un mal regust, ..... sinó passar pàgina perquè jo la meva feina ja l'he acabat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut