Santiago Mainar, en el judici pel crim de Fago (Foto: EFE)
Santiago Mainar, en el judici pel crim de Fago (Foto: EFE)
Osca

Mainar, condemnat a 20 anys i 9 mesos de presó per l'assassinat de l'alcalde de Fago

El ramader i guàrdia forestal Santiago Mainar l'han condemnat a vint anys i nou mesos de presó per l'assassinat de l'alcalde de Fago, Miguel Grima. L'Audiència d'Osca l'ha considerat culpable basant-se en la seva declaració inculpatòria i en les proves pericials. La sentència també estableix una indemnització de 105.000 euros per als familiars de la víctima.

Actualitzat
L'Audiència d'Osca ha condemnat Santiago Mainar a vint anys i nou mesos de presó com a culpable de la mort violenta de l'alcalde de la localitat pirinenca de Fago, Miguel Grima, el 12 de gener del 2007. La sentència ha tingut en compte la declaració inculpatòria de Mainar i les proves recollides pels pèrits. A més, també obliga Mainar a pagar una indemnització de 105.000 euros a la família de Grima.

El judici pel crim de Fago es va celebrar entre el 16 i el 25 de novembre a Osca. El ministeri fiscal demanava un total de 21 anys de presó per a Mainar per assassinat, atemptat i tinença il·lícita d'armes. Actualment  Santiago Mainar està ingressat a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa, on va ser traslladat la matinada de dimarts passat des de la presó de Zuera. Se sospita que podria haver ingerit pastilles.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut