A Madrid ja s'han començat a fer tests ràpids d'antígens (ACN/CAMadrid)

Madrid vol fer tests ràpids d'antígens a tots els ciutadans per poder reunir-se per Nadal

El vicepresident de la Comunitat, Ignacio Aguado, vol que el Ministeri de Sanitat els autoritzi a fer els tests d'antígens a les farmàcies de franc

Actualitzat

Madrid aposta per fer gratuïtament tests ràpids d'antígens a les farmàcies perquè els madrilenys puguin reunir-se per Nadal. El vicepresident madrileny, Ignacio Aguado, ha demanat una reunió amb el Grup Covid, integrat pel govern espanyol i el madrileny, perquè se'ls autoritzi a poder fer aquestes proves massives a les farmàcies de manera gratuïta.

 

Un test d'antígens que ha donat un resultat negatiu (ACN/Àlex Recolons)

El vicepresident assegura que el ministre de Sanitat s'ha compromès a convocar-la, tot i que no hi ha data. Per Aguado, poder fer els tests massius representaria "una revolució, un abans i un després".

"És fonamental en els pròxims dies poder fer tests a les farmàcies. L'estratègia de fer tests massius està funcionant. Allí on es fan tests massius s'està controlant la corba. Madrid és una d'aquestes regions."

El vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado (EFE/Rodrigo Jiménez)

Aguado ha recordat que la Comunitat de Madrid té dosis suficients, després de comprar 5 milions de tests, i "si fa falta, en comprarem més."

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19Comunitat de MadridConfinament
Anar al contingut