Madonna dirigirà una pel·lícula sobre la "veritable història" de la seva vida
La cantant ha afirmat que l'argument documentarà la seva arribada com a artista a Nova York a principis dels anys 80
Madonna dirigirà una pel·lícula sobre la "veritable història" de la seva vida

Madonna dirigirà una pel·lícula sobre la "veritable història" de la seva vida

La cantant ha afirmat que l'argument documentarà la seva arribada com a artista a Nova York a principis dels anys 80

Actualitzat
TEMA:
Cinema
Madonna actuant en un dels seus concerts

Als seus 62 anys Madonna assumirà els rols d'escriptora, directora i protagonista en una pel·lícula que gravarà amb Universal Studios sobre la seva carrera musical de cinc dècades.

El projecte, confirmat pels estudis de Hollywood, narrarà la vida de l'artista des que va arribar en la dècada de 1970 a la ciutat de Nova York, on es va submergir en l'escena cultural underground, fins que va conèixer un èxit de masses en el qual s'ha mantingut amb infinites reinvencions.

Madonna ha assegurat en un comunicat: "Hi ha tantes històries no explicades i inspiradores! I qui millor per explicar-les que jo. És essencial compartir la muntanya russa de la meva vida amb la meva veu i la meva visió."

No és habitual que una artista de la seva envergadura dirigeixi la cinta sobre la seva pròpia vida com mostra el cas de "Rocketman", el film musical sobre Elton John, estrenat el 2019 i en el qual el músic es va limitar a intervenir com a consultor.

Encara no se sap quan començarà la producció de la nova pel·lícula i qui formarà part del repartiment i qui encarnarà Madonna en diferents etapes, però l'autora de "Material Girl" ha deixat clar que les seves cançons tindran molt de pes en la cinta.

"El focus d'aquesta pel·lícula sempre serà la música. La música m'ha mantingut en moviment i l'art m'ha mantingut amb vida."

Per escriure el guió la cantant està treballant amb Diablo Cody, guanyadora de l'Oscar per "Juno" (2007), amb qui havia pujat diverses imatges en xarxes socials que anticipaven el projecte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Toast to Life...............🍸 🤡 #diablocody

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Durant un directe a Instagram, Madonna va afirmar que l'argument documentarà la seva arribada com a artista a Nova York a principis dels anys 80 i les seves interaccions amb Andy Warhol, Keith Haring, Jean-Michel Basquiat i Martin Burgoyne.

També abordarà la seva premiada actuació a la gran pantalla amb la pel·lícula "Evita", que segons ella la va portar a una incòmoda trobada amb Andrew Lloyd Webber mentre adaptava el seu musical.

Al llarg de cinc dècades, Madonna ha venut més de 330 milions de còpies a tot el món, manté el rècord de l'artista femenina més reeixida i ha estat citada en nombroses ocasions per celebritats i cantants de generacions posteriors.

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut