Maçanet de la Selva impulsa la creació del nou polígon de Fontanilles

ACN Maçanet de la Selva - L'Ajuntament de Maçanet de la Selva (Selva) ha aprovat inicialment la modificació puntual del Pla general per impulsar la creació del nou polígon de Fontanilles. El polígon inclourà el sector Trety, amb 6,5 hectàrees de superfície industrial, i l'àmbit SUDi7, amb 22,7 hectàrees més. Els usos que s'hi permetran són industrials, logístics i de magatzem, també compatibles amb els comercials, de restauració, esportius i d'aparcament. "Maçanet de la Selva és un municipi molt ben connectat amb l'AP7, N-II i la C-35, que permet consolidar l'activitat industrial amb el polígon Puigtió i ara també el de Fontanilles, per esdevenir una de les zones industrials més importants de la demarcació de Girona", afirma l'alcaldessa, Natàlia Figueras.

La creació del nou polígon permetrà generar activitat econòmica a tot l'entorn del municipi. "Cal connectar les indústries amb els serveis municipals per generar oportunitats laborals amb el Coworking, impulsar la formació laboral amb el PIL, i dinamitzar el comerç local", assegura Figueras.

En sessió plenària també s'ha aprovat la concessió d'ús privatiu per a l'explotació de la zona esportiva de Mas Altaba, que preveu la construcció de tres pistes de pàdel.

Anar al contingut