L'Uni Girona ha sumat la desena victòria consecutiva a la Lliga (@unigirona)

L'Uni Girona s'emporta el duel català davant el Sant Adrià (71-85)

Les gironines han capgirat el marcador en el segon període i s'han mostrat molt sòlides en els últims vint minuts per superar el Sant Adrià

L'Uni Girona ha superat el Sant Adrià per 71 a 85 en el duel català de la jornada. En el partit de la primera volta les gironines van passar per sobre de l'Snatt's per 89 a 52, però aquesta vegada les locals no estaven disposades a encaixar una altra derrota contundent.

El duel ha començat amb moltes imprecisions i desencert en el llançament per part dels dos equips. Les de Glòria Estopà han trobat l'encert amb el pas dels minuts i han aconseguit marxar 3 punts per sobre al final dels deu minuts inicials davant unes gironines que trobaven resposta en el joc interior per mitjà de Nadia Collado (23-20). L'Uni Girona ha reaccionat en el segon quart i, amb un parcial inicial de 0 a 7, ha capgirat un marcador que dominava amb comoditat al descans (35-46).

En la sortida del descans els dos equips s'han mostrat molt intensos. Les de Sant Adrià, amb tres triples consecutius, han aconseguit col·locar-se a només sis punts al final del tercer període (54-61), però les noies d'Enric Surís s'han mostrat molt sòlides els últims deu minuts i han acabat tancant el partit per 71 a 85.

Collado ha estat la màxima anotadora de l'Uni Girona i del partit amb 22 punts, ben acompanyada per Hampton (15) i Dongue (11), que també ha capturat 12 rebots. Per part local, han destacat Simmons amb 21 punts, Coulibaly amb 11 i Peña i Ayuso amb 10.

Les gironines han sumat la desena victòria consecutiva a la Lliga i segueixen líders, mentre que el Sant Adrià queda en la penúltima posició amb només tres triomfs.