Barcelona

L'última novel·la de la trilogia de Stieg Larsson, a les llibreries el 23 de juny

Stieg Larsson s'ha fet mundialment conegut després de la seva mort, el 2004. L'escriptor suec ha aconseguit ser un dels autors més llegits gràcies a la sèrie "Millenium". La novel·la "La reina al palau dels corrents d'aire" és la que en completa la trilogia, de la qual només a Espanya se n'han venut un milió d'exemplars. El llibre sortirà a la venda el 23 de juny en català i en castellà.

Actualitzat
"La reina al palau dels corrents d'aire" la tornen a protagonitzar el periodista Mikael Blomkvist i la "hacker" bisexual Lisbeth Salander. Aquesta obra completa la sèrie que es va iniciar amb "Els homes que no estimaven les dones" i "La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina".

Aquesta nova novel·la de Stieg Larsson, editada, com les altres, uns dies després de la seva mort, arribarà als prestatges de les llibreries el 23 de juny. Serà tot just un mes després que s'estreni a casa nostra la versió cinematogràfica d"Els homes que no estimaven les dones", i que ja s'ha estrenat a Suècia, a Dinamarca i a Noruega.

Stieg Larsson s'ha convertit en un fenòmen literari amb més de deu milions d'exemplars venuts a tot el món, un milió dels quals a Espanya. Amb motiu de la diada de Sant Jordi, s'instal·larà al Passeig de Gràcia de Barcelona un estand dedicat a l'escriptor suec. Els lectors podran escriure en un bloc gegant la seva opinió sobre les obres de la trilogia "Millenium", ara amb data de continuació i final, i participar en diversos sortejos.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut