Rui Faria va perdre els nervis i va haver de ser agafat per Mourinho. (Foto: Reuters)

L'últim xou de Rui Faria, l'ajudant de Mourinho, li costa sis partits de sanció a la Lliga anglesa

Rui Faria ha estat sancionat amb sis partits per l'Associació de Futbol anglesa després del xou que va protagonitzar sobre la gespa durant el Chelsea-Sunderland del 19 d'abril

Rui Faria ha estat sancionat amb sis partits per l'Associació de Futbol anglesa després del xou que va protagonitzar sobre la gespa durant el Chelsea-Sunderland del 19 d'abril. "Després d'una audiència de la Comissió Reguladora Independent, l'assistent del Chelsea, Rui Faria, queda suspès per sis partits per haver comès dues infraccions". També haurà de pagar una multa de 36.000 euros.

La primera d'aquestes infraccions va ser perquè el segon de Mourinho "va fer servir paraules abusives i/o insultants cap al quart àrbitre". La segona, per conducta impròpia després que el col·legiat li demanés que abandonés el camp.

Quatre jornades abans de final de la Premier aquell partit contra el Sunderland a Stamford Bridge era clau per al Chelsea per continuar aspirant al campionat. Un penal comès per Azpilicueta als minuts finals va suposar l'1 a 2 definitiu i l'enrabiada de Rui Faria. Durant la seva estada al Reial Madrid, el col·laborador de José Mourinho ja va ser expulsat en quatre ocasions.