Barcelona

L'últim espectacle de nova creació de Tricicle, "Bits", entusiasma a Barcelona

El teatre Poliorama va viure hora i mitja de rialles constants amb "Bits", que relata el viatge del tercet humorista català a través de l'ordinador.

RedaccióActualitzat

És l'últim espectacle de nova creació de Tricicle, que ha anunciat que aviat es retirarà dels escenaris. "Bits" va arribar aquest 16 d'octubre a Barcelona, on s'estarà fins a l'1 de novembre, i no va decebre els seus incondicionals. El teatre Poliorama va viure hora i mitja de rialles constants a partir del viatge del tercet humorista català a través de l'ordinador.

Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans s'inspiren en els bits informàtics per muntar un espectacle digital en codi de bits "trinari", tal com anuncien al principi del muntatge. "Un bit és la unitat mínima d'informació en informàtica i un gag és la unitat mínima d'humor", expliquen ells mateixos.

A partir d'aquí, "Bits" conté 15 gags i beu d'espectacles anteriors com "Garrick" i "Manicomi" perquè, segons Mir, "és molt directe, molt ràpid i també interactua amb el públic".

La novetat de l'espectacle és que s'han pres alguna llicència, com introduir una mica de diàleg i trencar "una mica" la norma de servir-se només de la gestualitat per explicar les seves històries. "Ja tenim l'edat de fer una mica el que ens dóna la gana sense pensar si és o no ortodox", havia avisat Sans durant la presentació de l'espectacle.

Des del començament de la gira, l'espectacle s'ha allargat deu minuts més perquè, com ha indicat Sans, "al llarg d'aquest any hem inclòs improvisacions que han anat funcionant".

Quan acabin l'actual gira de "Bits", d'aquí a uns dos anys, el grup Tricicle ha anunciat que es plantegen recuperar els millors gags de la seva història en un últim muntatge per commemorar el 40è aniversari del seu recorregut, amb el qual s'acomiadarien definitivament dels escenaris.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut