Madrid

L'últim alcalde que quedava per dimitir per l'"operació Púnica" renuncia

El PP de Madrid feia vuit dies que intentava aconseguir que ho deixés

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Casarrubuelos, David Rodríguez Sanz (PP), ha anunciat que renuncia al seu càrrec després de la seva imputació en l'"operació Púnica", la trama de corrupció autonòmica i municipal destapada la setmana passada. Es tracta de l'últim alcalde implicat en la trama que quedava per dimitir.

Vuit dies després de la seva detenció, Rodríguez Sanz ha anunciat que ho deixa, sumant-se així a les dimissions dels altres alcaldes implicats, com els de Torrejón, Parla, Collado Villalba i Serranillos del Valle, aquest últim, dimitit després de ser enxampat "in fraganti" emportant-se documents del consistori.

En el cas de Rodríguez Sanz, i segons els actes dictats pel jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco, el regidor del PP, que està en llibertat amb l'obligació de comparèixer mensualment, s'hauria posat en mans de diversos empresaris per a la redacció dels plecs d'un contracte d'eficiència energètica que va ser adjudicat a l'empresa Cofely.

Tot i que des del PP de Madrid fa dies que intentaven aconseguir que renunciés al seu càrrec, no ha estat fins aquest dimarts quan ha pres la decisió.

Anar al contingut