Barça

Luis Suárez marca dos dels sis gols en la victòria del Barça B contra la feble selecció sub-19 d'Indonèsia (6-0)

Luis Suárez ha fet dos dels sis gols de la còmoda victòria del Barça B en l'amistós contra la selecció sub-19 d'Indònesia disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El davanter uruguaià, a qui encara li queda un mes de sanció per poder reaparèixer en competició oficial, ha fet d'aquesta manera els seus dos primers gols amb la samarreta blaugrana. Vermaelen, Babunski, Aogstinho Cá i Maxi Rolón, de penal, han estat els altres golejadors del partit.

Actualitzat

L'uruguaià Luis Suárez i el belga Thomas Vermaelen han reforçat el Barça B en el partit amistós que el filial blaugrana ha jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la selecció d'Indonèsia sub-19. El duel ha aixecat una gran expectació per la presència sobre la gespa del nou crac blaugrana, a qui encara li queda un mes de sanció.

Amb l'objectiu d'agafar ritme abans de reaparèixer en competició oficial, Luis Suárez li va demanar a Luis Enrique disputar aquest amistós i el davanter uruguaià no ha decebut. Tot i estar encara lluny del seu millor moment de forma, Suárez ha fet dos dels sis gols de la còmoda victòria del Barça B contra un rival molt feble.

L'encarregat d'inaugurar el marcador ha estat l'altre jugador del primer equip, Vermaelen, que ha batut el porter indonesi amb un cop de cap als tres minuts de joc. El central belga, que encara no ha debutat amb el Barça a l'espera de rebre l'alta mèdica, també ha tingut l'oportunitat d'agafar ritme i ha jugat com a marcador esquerre en una defensa de tres.

Luis Suárez, molt actiu en atac, s'ha estrenat com a golejador en el minut 12 en una acció de d'autèntic "killer". L'uruguaià ha rebut una pilota a l'espai i ha marcat amb un xut creuat i molt ajustat fora de l'abast del porter indonesi. Abans de la mitja hora de joc, Babunski ha fet el tercer, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

En la represa, Luis Suárez, que ha acabat disputant els 90 minuts, ha pogut fer el segon gol del seu compte particular amb un bonic xut des de la frontal de l'àrea. Agostinho Cá i Maxi Rolón, de penal, han arrodonit la golejada en un partit que passarà a la història com el primer doblet del davanter uruguaià amb la samarreta del Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut