Barça

Luis Suárez i Vermaelen fan treball específic en una sessió de recuperació per als titulars a l'Amsterdam Arena

Després de tornar d'Amsterdam amb retard per una avaria a l'avió, el Barça ha aterrat aquest dijous a les dues del migdia a l'aeroport del Prat i sense temps per perdre s'ha dirigit directament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer un entrenament. Els titulars a l'Amsterdam Arena han fet una sessió de recuperació amb l'única excepció de Luis Suárez, que ha fet treball específic juntament amb Vermaelen

Actualitzat

Després de tornar d'Amsterdam amb retard per una avaria a l'avió, el Barça ha aterrat aquest dijous a les dues del migdia a l'aeroport del Prat i sense temps per perdre s'ha dirigit directament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer un entrenament.

Els titulars a l'Amsterdam Arena han fet una sessió de recuperació amb l'única excepció de Luis Suárez, que ha fet treball específic juntament amb Vermaelen, que segueix sense jugar cap partit oficial des del seu fitxatge. Els lesionats Iniesta, Sergi Roberto i Mathieu han fet una sessió de fisioteràpia al marge.

El  Barça es tornarà a entrenar aquest divendres a la tarda per preparar el pròxim partit de Lliga contra l'Almeria, dissabte a les quatre de la tarda, a l'estadi Jocs del Mediterrani.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut