Luis Suárez es lamenta durant el partit contra el Liverpool a Anfield (Reuters)
Barça

Luis Suárez: "Em vaig operar perquè ja no podia més"

El davanter blaugrana ha donat detalls sobre la decisió d'intervenir-se el menisc just després de l'eliminació de la Champions a Anfield i abans de jugar la final de Copa

Actualitzat

Luis Suárez ha repassat diverses qüestions de l'actualitat blaugrana en una entrevista a la cadena Fox durant la concentració amb la selecció de l'Uruguai que participarà a la Copa Amèrica que està a punt de començar:

 

L'operació al menisc, just després de la desfeta d'Anfield

"Estic bé. Vam tenir un any molt exigent i que va acabar de la pitjor forma. Això de l'operació va ser per un canvi de xip. Necessitava descansar, oblidar el mal moment que havíem passat i arribar bé a la Copa. Els dies de recuperació em van anar molt bé. Tenia el cartílag del genoll desgastat i al Barça vam fer un gran treball de recuperació, però just en el partit del Liverpool vaig acabar amb dolor i, en tornar, em vaig fer una ressonància i allà vam veure que també tenia una part del menisc trencada. Vam parlar amb els metges i vam pensar que el millor que podia fer era operar-me. És molt difícil jugar amb menisc trencat. Em va fer mal que es digués que m'havia operat per jugar la Copa Amèrica, em vaig operar perquè ja no podia més."

 

La dolorosa eliminació a la Champions

"Va ser un error infantil el gol de la victòria del Liverpool. Ens vam quedar en estat de xoc. Però això va més enllà de l'últim gol. Vam fer una 'cagada' gegant. Sabíem que si cometíem un error passaríem molta vergonya. Mai em vaig imaginar que passés el que va passar. Ens vam deixar endur pels nervis i tampoc vam tenir l'actitud. Ho vam parlar al descans i al final va acabar passant. Ha estat un dels pitjors moments de la meva carrera. Volia desaparèixer del món, de les xarxes socials, estava trist, no podia ni riure amb els meus fills. No tenia ganes de res."

 

La relació amb Leo Messi

"Messi és un fenomen. Em va rebre molt bé. Ha tingut detalls al camp amb mi molt generosos. Vaig entendre quina era la meva funció al Barça. No vaig anar a competir amb ningú. Ens vam entendre molt bé amb Leo i amb Neymar i va ser de seguida. Diuen que el davanter és egoista i nosaltres vam saber jugar en equip com a companys. Convisc amb ell tot l'any pràcticament. Li fan mal les crítiques a ell i a la seva família però mai no diu res, només vol jugar a futbol."

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut