Actualitat blanc-i-blava

Luis García amplia el contracte amb l'Espanyol fins al 2012 i passa a ser dels més ben pagats

Luis García ha ampliat el seu contracte amb l'Espanyol, per sis temporades, és a dir, fins al 2012. Segons paraules del tercer màxim accionista de l'Espanyol, Sebastià Javier, el davanter asturià passarà a ser un dels jugadors més ben pagats de la plantilla i no se li toca la clàusula de rescissió. Per la seva banda, Luis García ha parlat i ha assegurat sentir-se molest per tots els que l'han acusat de forçar la seva sortida del club per anar al València. D'altra banda, Moha, amb un esquinç, és dubte per dijous a la Supercopa.

Actualitzat

Amb aquest acord que vincula el davanter asturià per sis temporades més amb l'Espanyol, el mateix Luis García ha reconegut la seva voluntat de retirar-se al club blanc-i-blau. En aquest sentit, el futbolista ha explicat que se sent dolgut per si algú dubtava de la seva implicació amb l'Espanyol. Luis García també ha assegurat que el València és un equip important, però que els diners no ho són tot.

Moha, dubte per a la Supercopa

El jugador de l'Espanyol Moha és dubte per jugar dijous el partit contra el Barça d'anada de la Supercopa d'Espanya. Moha s'ha fet un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre a l'entrenament d'aquest matí i demà haurà de passar noves proves mèdiques.

El fitxatge del lateral, imminent

Mentrestant, el club podria tancar entre aquest dimarts i dimecres el fitxatge d'un lateral esquerre. Es tracta de l'argentí de Newell's German Re. Les negociacions les porta personalment el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre. El traspàs es pot tancar per uns 600.000 euros per un percentatge dels drets del jugador, que podria ser el 50%

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut