Luis Enrique no recuperarà tots els jugadors fins dijous. (Foto: Reuters)
Futbol

Luis Enrique utilitza les xarxes socials per mostrar que treballa per capgirar la situació del seu equip

Luis Enrique ha utilitzat les xarxes socials per mostrar les seves ganes de capgirar la situació del Barça i aconseguir grans èxits. L'entrenador ha retuitejat aquest missatge: "Treballa dur, però en silenci; deixa que l'èxit s'encarregui de fer tot el soroll".

Actualitzat

Luis Enrique ha mostrat símptomes d'optimisme a través de les xarxes socials. Després d'unes setmanes convulses en què l'entrenador ha estat criticat pels seus plantejaments, el tècnic s'ha defensat retuitejant aquesta frase: "Treballa dur, però en silenci; deixa que l'èxit s'encarregui de fer tot el soroll".

 

Amb aquesta frase Luis Enrique deixa clar que es troba amb força per superar les crítiques i portar l'equip al nivell esperat. L'entrenador, que després del partit contra l'Almeria va reconèixer que havien jugat el pitjor partit de la temporada, confia plenament que triomfarà al Barça. Encara queden dues setmanes per al pròxim partit dels blaugranes, però el que està clar és que Luis Enrique farà tot el possible per capgirar la situació i demostrar que és el tècnic ideal per al F. C. Barcelona.

Anar al contingut