Luis Enrique en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Luis Enrique no dirigirà la selecció espanyola durant els dos pròxims partits

El seleccionador espanyol delega la direcció de l'equip en el seu segon entrenador, Robert Moreno, per problemes familiars greus

Actualitzat

Luis Enrique ha triat la llista de convocats per a la selecció espanyola per als partits contra les illes Fèroe i Suècia de classificació per a l'Eurocopa, però no estarà present ni a la concentració prèvia ni a la banqueta de l'equip durant els dos partits previstos per als dies 7 i 10 de juny. Així ho ha comunicat José Francisco Molina, director esportiu de la Federació Espanyola, que ha apel·lat als mateixos problemes familiars que ja van provocar que el tècnic asturià deixés la selecció a Malta en l'últim compromís de la "roja". Com en aquella ocasió, serà Robert Moreno, el seu tècnic assistent, qui seurà a la banqueta.

Quatre catalans a la llista    

Els blaugranes Sergi Roberto, Jordi Alba i Sergio Busquets, i el bètic Pau López són els quatre jugadors catalans convocats per a la selecció espanyola. Luis Enrique també ha convocat el central de l'Espanyol Mario Hermoso per al doble duel davant les seleccions escandinaves.

La gran novetat és el retorn de Santi Cazorla (Vila-real) entre els convocats, quatre anys després de ser cridat per última vegada i amb un calvari de lesions afortunadament superades entre les dues convocatòries. L'altra novetat és la presència de Mikel Oyarzabal (Reial Societat), que pot estrenar-se d'aquesta manera en la selecció absoluta.

La llista de convocats la formen:

Porters: De Gea, Kepa i Pau López

Defenses: Carvajal, Ramos, Mario Hermoso, Diego Llorente, Iñigo Martínez, Jordi Alba, Gayà, Sergi Roberto i Jesús Navas

Migcampistes: Busquets, Rodrigo, Parejo, Isco, Fabián i Cazorla

Davanters: Oyarzabal, Rodrigo Moreno, Asensio, Iago Aspas i Morata

 

 

Anar al contingut