Luis Enrique ha titllat de "no transcendental" el partit contra l'Almeria.
Barça

Luis Enrique descarta canviar de sistema i afirma que no ha vist falta d'actitud en cap dels seus jugadors

Luis Enrique ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del duel d'aquest dissabte contra l'Almeria. L'asturià no ha volgut abordar cap polèmica sobre Piqué, ha descartat un canvi de sistema de joc i s'ha mostrat prudent davant un rival que encara no ha guanyat a casa seva.

Actualitzat

Luis Enrique ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del duel d'aquest dissabte contra l'Almeria. L'asturià no ha volgut abordar cap polèmica sobre Piqué, ha descartat un canvi de sistema de joc i s'ha mostrat prudent davant un rival que encara no ha guanyat a casa seva.

Preguntat sobre el joc del seu equip ha descartat que estigués meditant un canvi de sistema: "No tinc previst jugar amb doble pivot. No ho he utilitzat mai com a entrenador". Per aclarir que "tinc la sort que no he vist falta d'actitud, de moment, en cap jugador. Ni entrenaments ni partits". I sobre la posició en què que poden jugar Messi, Neymar i Suárez en l'atac ha explicat que Luis Suárez podia jugar d'extrem i que "qualsevol dels tres jugadors que estan jugant a dalt poden jugar en qualsevol posició. Tot i que Luis Suárez no és un extrem. Són solucions positives per a l'equip".

Sobre Gerard Piqué, Luis Enrique ha hagut de tallar la tercera pregunta que li han fet els periodistes, i s'ha limitat a dir que "Piqué està fent tot el que pot fer un jugador per ser titular. Si s'exagera la seva situació és cosa vostra". Per descartar també que la seva suplència en els dos darrers partits fos per culpa de l'episodi del mòbil a la final de la Supercopa de Catalunya.

De l'Almeria ha destacat que és un "rival que encara no ha guanyat a casa però està en línia de millora. S'ha reforçat bé i disposa d'un entrenador que ja coneix bé l'equip. Suposo que ens intentaran fer mal en les transicions." Tot i que ha dit que no era un partit "transcendental" en cap aspecte. Ha lamentat l'horari del duel que, segons ell, els condiciona perquè els obliga a viatjar un dia abans.

Preguntat sobre Alves, que fa onze partits que no juga de titular, i els seus possibles substituts, ha assegurat que té moltes alternatives i fins i tot ha arribat a dir que "Tinc molta confiança en Douglas, això és veritat".

Sobre la convocatòria de Del Bosque, que compta amb més jugadors del Barça que del Madrid, ha dit irònicament que "No devem ser tan dolents, oi?" I ha tingut un record per a Nolito, a qui va entrenar al Celta l'any passat, de qui ha dit que era "un jugador que vaig veure créixer I li dono l'enhorabona perquè s'ho ha treballat molt". Ha acabat dient: "Em sembla magnífic que hagi convocat més jugadors del Barça que del Madrid".

Anar al contingut