Barça

Luis Enrique amplia i millora el seu contracte amb el Barça fins al 2017

Josep Maria Bartomeu ha negociat a corre-cuita l'acord amb el tècnic asturià, que encara tenia un any més de contracte, abans de presentar la dimissió. "Estem més que il·lusionats esperant tornar a conquerir títols. Tot el que s'apropa és més que il·lusionant", ha afirmat Luis Enrique en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana

David CarballoActualitzat

El FC Barcelona ha anunciat l'ampliació i millora del contracte de Luis Enrique per a dues temporades més, fins al 30 de juny del 2017. Josep Maria Bartomeu ha negociat a corre-cuita l'acord amb el tècnic asturià, que encara tenia un any més de contracte, abans de comparèixer davant dels mitjans de comunicació per fer balanç de la temporada. "Fa uns minuts hem tancat la renovació de Luis Enrique fins al 2017. Tenim Luis Enrique per dos anys més", ha confirmat Bartomeu poc després.

Durant aquest dimarts, l'activitat a les oficines del Barça ha estat frenètica i un cop tancada la renovació d'Alves, també s'ha confirmat la continuïtat de Luis Enrique i el seu "staff" tècnic, format pels segons entrenadors Juan Carlos Unzué i Robert Moreno, l'auxiliar tècnic Joan Barbarà, el preparador físic Rafel Pol, l'entrenador de porters José Ramon de la Fuente i el psicòleg Joaquín Valdés.

Luis Enrique: "Estem més que il·lusionats"

El mateix Luis Enrique ja feia dies que estava treballant en la planificació de la pròxima temporada i el fitxatge d'Aleix Vidal havia estat una petició seva. Finalment, aquest dimarts s'ha firmat l'acord de renovació del tècnic asturià i del seu equip de treball. "Com no podia ser d'una altra manera, estem molt contents. Després d'un any com el que hem viscut, amb les dificultats però amb un gran resultat final, estem més que il·lusionats esperant tornar a conquerir títols. Tot el que s'apropa és més que il·lusionant", ha afirmat Luis Enrique en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana.

La renovació de Luis Enrique és un autèntic cop d'efecte en les últimes hores del mandat de Josep Maria Bartomeu, que poc després anunciarà la dimissió i la de la junta directiva, pas inicial per començar el compte enrere del procés electoral a la presidència del Barça.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut