Futbol

Luis Aragonés mor als 75 anys

L'històric entrenador i exfutbolista Luis Aragonés ha mort la matinada d'aquest dissabte a Madrid, als 75 anys d'edat, segons ha avançat RNE, que ha citat com a font el doctor Pedro Guillén. Aragonés tenia una llarga malaltia que l'havia obligat a retirar-se de les banquetes.

Actualitzat

L'històric entrenador i exfutbolista Luis Aragonés ha mort la matinada d'aquest dissabte a Madrid, als 75 anys d'edat, segons ha confirmat el seu metge, el doctor Pedro Guillén. Aragonés es trobava ingressat a la clínica Cemtro de la capital espanyola a causa d'una leucèmia que no ha pogut superar.

L'anomenat "Sabio de Hortaleza" va néixer en aquesta població madrilenya el 28 de juliol del 1938. Com a jugador, es va significar per la seva trajectòria a l'Atlètic de Madrid, un club al qual també va entrenar.

Com a tècnic va passar per onze clubs clàssics de Primera Divisió, incloent-hi el Barça i l'Espanyol. També va ser seleccionador espanyol, un càrrec amb el qual va obtenir l'èxit més important de la seva carrera, l'Eurocopa del 2008.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut