Ludovic Fàbregas sent que viu un idil·li amb el Barça d'handbol (@FCBHandbol)
Handbol

Ludovic Fàbregas viu un idil·li amb el Barça d'handbol

Dissabte, els blaugranes reben el Zagreb. Torna la màxima competició europea al Palau, on un dels grans ídols de l'afició és Ludovic Fàbregas. El partit es podrà veure en directe per Esport3 a partir de les 19.45

Actualitzat

Té una pancarta personalitzada al Palau Blaugrana, cada partit que venen els seus pares. No passen desapercebuts. 23 anys, nascut a la Catalunya Nord; és la segona temporada de Ludo Fàbregas al Barça. Adaptació total i idil·li amb el club i amb la ciutat.

"Estic molt feliç a la pista i fora perquè em sento molt bé a la ciutat. A part de descansar i treballar, aprofito el temps per visitar i conèixer millor Barcelona."

 

Discret fora de la pista, a dins es transforma. De físic imponent, fa 1,98 i pesa 100 kg, gairebé imparable des dels 6 metres. El club se n'ha assegurat la continuïtat, almenys, fins al 2023. Com encaixa el vestidor la notícia de la retirada de Víctor Tomàs?

"Era un moment dur. Ningú ho sabia. Quan ens ho va dir, va ser molt directe i va ser molt complicat gestionar-ho. Després, ens va servir per treballar més perquè ell sempre està al dos mil per cent."

 

El Barça busca la desena Copa d'Europa. Pròxima parada, contra el Zagreb, entrenat per Veselin Vujovic, líder de l'equip que va guanyar la primera Copa d'Europa de la secció, el 1991. Dissabte 15 de febrer, a partir de les 19.45, es podrà veure en directe el partit entre el Barça d'handbol i el conjunt croat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut